Te iubesc mult!

                             Visez sa fim impreuna la bine si la greu. Mi-e dor sa fiu sarutat, mangaiat si luat in brate. Te doresc pe tine iubire scumpa. Vreau sa privim amandoi spre stele si Luna. Iar buzele noastre sa se uneasca sub privirile licarite ale stelelor. Dupa aceea sa ma uit in ochii tai albastrii si sa-ti mangai obrajii usor luminati de Luna palida si rece. 

                             Afara e racoare. Tu nu esti langa mine. Sufletul meu tremura de dor, iar lacrimile aproape reci ma fac sa simt ca singuratatea ma apasa pe inima ca un plumb ce parca e tot mai greu. Te rog!!! Vino! Si ma rapeste de acasa. Nu voi intoarce privirea in urma si nu voi regreta dupa casa si tot ce-am trait pana acum. Vreau sa am o noua viata alaturi de tine. Si orice problema sau fericire din viata de zi cu zi, vreau sa le impart cu tine. Nimic nu ma poate oprii sa plec departe cu tine. Nimeni si nimic nu ma va putea face sa te parasesc. Atat timp cat tu ma vei iubi, eu voi fi langa tine mereu.

                             Tu nu stii cat am plans in singuratate. Tu nu stii de cate ori imi imaginez ca tu si eu vom fi de nedespartit. Plang in anumite nopti cand va ca nu pot sa fiu si eu cu cineva in pat sau de ce nu sa ne plimbam afara sub cerul ce parca e un ,,covor de stele'' . Iar Luna parca e o fata trista si palida care e acoperita de noaptea cea grea ca o mantie. 

                             Sufletul meu striga dupa tine. te chem iubire, nu ma lasa. Auzi strigatul mue de disperare. Vino spre mine si ia-ma de mana si sa fugim departe in lume. Numai cu tine ma simt in siguranta, ocrotit si iubit. 

                             Nu vreau sa ma ranesti vreodata. Nu-mi doresc sa ma faci sa plang ca m-ai inselat sau m-ai mintit vreodata. Iar daca va fi sa fim impreuna si-mi vei provoca durere si suferinta sa stii ca eu te voi ierta. Si daca te vei intoarce cu adevarat la mine, eu te vei lua in brate si-ti voi fi alaturi pana la sfarsit, uitand tot ce mi-ai facut. Si totusi daca vei continua sa-mi faci rau lasandu-ma pentru altcineva eu voi pleca departe cu amintirile frumoase pe care le-as avea impreuna cu tine. Dar sa nu ma mai gandesc negativ. Ci sa ma gandesc ca poate tu vei veni si ma vei lua cu tine. Eu te astept cu mare drag. Ia-ma langa inima ta si nu vei regreta. 

Web Hosting

Web Hosting

Web Hosting

Căutare site

Web Hosting

Printre vise eu alerg
Dupa tine as vrea sa plec
Dar tu esti prea departe
Iar sufletul meu in lacrimi arde

De un dor nebun
,,Te iubesc!'' as vrea sa-ti spun
Tie nici nu-ti pasa
Ca inima mea e arsa

De dezamagiri
Si de eternele amintiri
Imi imaginez ca ma iubesti
Dar tu altceva iti doresti

Sarutul tau fierbinte
Simt ca ma minte
Cu inima ta, esti in alta parte
Iar eu te simt distant, esti departe

Sufletul tau e inrobit de altcineva
Eu sunt trist, noaptea e grea
Nu mai vad stele
Am doar ganduri negre

Ma lupt sa uit privirea ta
Ce mi-a stapanit inima
Lupta e in zadar
Eu te doresc iar si iar

Tu esti visul cel mai greu de indeplinit
Tu esti tot ce mi-am dorit
De ce nu esti aproape de mine?
De ce nu-mi poti oferi iubire?

Timpul e trecator
Ca si-o pasare in zbor
Nu te pot sterge din mintea mea
Oricat as incerca

Bratele tale, as vrea sa ma cuprinda
Iar sufletul meu fericirea sa simta
Dar asta e viata mea
Eu nu te pot avea
Voi trai in singuratate
Cu gandul la tine departe